Over Leo Linders Zwembaden

Leo Linders Zwembaden is opgericht door Leo Linders. Wij zijn gestart vanuit de wens om zwembaden te bouwen die binnen nagenoeg ieder budget passen. Met vele jaren ervaring op zak binnen diverse organisaties op het gebied van zwembaden en zwembad toebehoren, nam Leo Linders in 2016 de stap naar volledige zelfstandigheid.

De kracht van Leo Linders Zwembaden

De kleinschaligheid van onze onderneming en een persoonlijke werkwijze is onze kracht. Wij werken namelijk direct samen met onze klanten om op deze manier onze kennis en ervaring over te brengen. Daar profiteren onze klanten van tijdens de tariefbepaling, maar ook tijdens de nazorg en de begeleiding wanneer het zwembad is gerealiseerd.

Wij werken vanuit Stevensbeek (Noord Brabant), en zijn vooral actief binnen de provincies Noord Brabant, Limburg en Gelderland. Op deze manier kunnen wij al onze klanten snel bedienen en wordt de persoonlijke betrokkenheid gewaarborgd.

Wilt u meer informatie over Leo Linders?

Neem dan direct contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze organisatie, onze werkwijze en wat we voor u kunnen betekenen.