De inbouwdelen voor uw zwembad bepalen voor een groot gedeelte de kwaliteit van uw zwembad. Skimmers zorgen bijvoorbeeld voor een gestructureerde afvloeiing van het water. Een stofzuigeraansluiting is een belangrijk hulpmiddel bij het (handmatig of automatisch) reinigen van uw zwembad. Een bodemaanzuiging is belangrijk voor het winterklaar maken van uw zwembad. De juiste inbouwdelen maken het onderhoud van uw zwembad een stuk eenvoudiger.

Verlichting

U kunt uw zwembad verlichten door middel van halogeenverlichting of LED verlichting. LED verlichting is tevens verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze zijn eenvoudig te programmeren zodat u kunt kiezen welke verlichting u het meeste aanspreekt. Met of zonder afstandsbediening te leveren.

Verwarming

Een zwembad met verwarmd water is erg aantrekkelijk. Warmtepompen leveren tegenwoordig meer rendement dan voorheen. Ten opzichte van gas bespaart u met een warmtepomp zelfs tot wel 50% aan energiekosten. U kunt uw zwembad ook verwarmen door middel van zonnecollectoren. Deze kunnen ook werken in combinatie met een warmtepomp of een cv ketel. Samen kunnen we ontdekken welke combinatie het beste bij uw zwembad past.

De skimmer van AQUAREVA geeft 10 jaar garantie. In meerdere kleuren verkrijgbaar.

Ook de verlichting is erg belangrijk in een zwembad. De lampen zijn verkrijgbaar in halogeen van 12Volt\300 Watt of in LED verlichting van 12 Volt met verschillende wattages.  De LED verlichting is er ook in een kleurenuitvoering; de zogenaamde RGB ( rood geel blauw) uitvoering.
De meeste LED lampen zijn uitgevoerd met programma’s zodat u kunt kiezen welke verlichting en kleur u het meest aanspreekt. Met of zonder afstandbediening verkrijgbaar.

Met de juiste verlichting ontdekt u de mooiste reactie's en voor een geweldige uitstraling. 

Met de juiste verlichting ontdekt u de mooiste reactie's en voor een geweldige uitstraling. 

De hoogwater skimmer van BLUE WATER zorgt voor een waterniveau tot 5 cm onder de randtegel. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De Hayward skimmer is al jaren bekent om zijn kwaliteit en slagvastigheid. Alleen verkrijgbaar in een witte uitvoering.