Onder zwembad toebehoren verstaan we producten die uw zwemplezier vergroten of gewoonweg noodzakelijk zijn voor uw zwembad. Denk bijvoorbeeld aan een automatische of handmatige bodemzuiger, een telescoopslang en een schepnet. Deze zijn onmisbaar voor uw zwembad. Een Jet-Stream, een buitendouche, drijvende verlichting behoren ook tot zwembad toebehoren en moeten worden beschouwd als een waardevolle aanvullingen op uw zwembad. Leo Linders Zwembaden biedt u een ruim assortiment van noodzakelijke en verrijkende zwembad toebehoren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Een Jet-stream kan ook een overweging zijn. U kunt er heerlijk tegenin zwemmen. Zo houdt u uw conditie op pijl. Of u gebruikt de jet-stream voor ontspanning of massage. Tijdens de bouw van het zwembad zal ook hiervoor een inbouwdeel worden ingemetseld. De Badu Jet-Vogue is in vele opzichten een krachtige en uiterlijk mooi uitziende Jet-Stream. De Badu Jet-Smart is in verschillende kleuren te leveren. Ook verkrijgbaar met LED verlichting.

Een Jet-stream kan ook een overweging zijn. U kunt er heerlijk tegenin zwemmen. Zo houdt u uw conditie op pijl. Of u gebruikt de jet-stream voor ontspanning of massage. Tijdens de bouw van het zwembad zal ook hiervoor een inbouwdeel worden ingemetseld. De Jet-stream C.C.S. type Sis in vele opzichten een krachtige en uiterlijk mooi uitziende Jet-Stream. 

Een Jet-stream kan ook een overweging zijn. U kunt er heerlijk tegenin zwemmen. Zo houdt u uw conditie op pijl. Of u gebruikt de jet-stream voor ontspanning of massage. Tijdens de bouw van het zwembad zal ook hiervoor een inbouwdeel worden ingemetseld. 

Zwembad trappen zijn verkrijgbaar in drie verschillende modellen. Leverbaar met 3 of 4 treden. Met of zonder scharnier te verkrijgen. Het knikscharnier kan uitkomst bieden bij het afdekken van het zwembad, zodat deze geheel afgedekt kan worden. Hierdoor komt de trap uit het water en heeft de afdekking vrije doorgang.
Er zijn veel verschillende trappen wanneer we een RVS trap bekijken zijn deze te verkrijgen in AISI304 ,of in AISI316. Voor de meeste baden voldoet een trap met een bewerking 304 maar voor een zout elektrolyse bad is een 316 bewerking nodig.

Een product als een schepnet of een telescoopstang of borstels zijn onmisbaar bij een zwembad. Ook zijn er verschillende bodemzuigers te leveren. Laat u daar over gerust informeren door Leo Linders Zwembaden.

Een douche mag rond een zwembad niet worden vergeten. Het is een belangrijk instrument bij het zwembad, u kan hem gebruiken als verkoeling na het zonnen of u gebruikt hem gewoon voor en na het zwemmen. Voorzien van een voetdouche. Deze solardouche wordt verwarmd door de zon. Heeft een watervoorraad van 35 liter.

De grote sproeikop geeft veel water.

Ook douches die door middel van normaal koud/en warm water worden voorzien, zijn in allerlei vormen en uitvoering te verkrijgen.

Sfeerverlichting op het water geeft een mooie uitstraling aan de omgeving. De drijvende verlichting is een LED verlichten en kan geschakeld worden in verschillende kleuren met een afstandsbediening. Heeft een brandtijd van 8 tot 10 uur. En kan opnieuw geladen worden met de bijgeleverde oplader.