Met een zwembadliner (of zwembadfolie) kunt u uw zwembad elegant en doeltreffend bekleden. Er bestaat hiervoor een ruime variëteit aan kleuren. Dit zwembadfolie wordt op een slimme manier gemonteerd onder de randtegel. Hierdoor kan deze gewoon blijven liggen, ook als u de liner wilt vervangen. De Fabrikant geeft 15 jaar garantie op zwembadfolie met linertrack en heeft een dikte van 0,85 mm. Mag tot een temperatuur van 35 gaden worden verwarmd.

Gelaste folie

Naast zwembadliner kunt u ook kiezen voor gelaste zwembadfolie. Dit folie is 1,5 mm dik en wordt ter plaatse in uw zwembad gelast. De levensduur van gelaste zwembadfolie is aanzienlijk langer dan zwembadliner, maar is wel lastiger te vervangen. U kunt met gelaste zwembadfolie eenvoudiger uw zwembad vormgeven.

Randtegels

Randtegels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en te combineren met bijpassende terrastegels.Dit vormt een mooi geheel. Door deze op elkaar aan te sluiten krijgt uw tuin een rustig en elegant uiterlijk. Zowel de randtegel als de terrastegel zijn voorzien van een anti-slip laag en kunnen worden geleverd in verschillende afwerkingen.