Ervaar onze persoonlijke werkwijze

Het bouwen van een zwembad is een intensief traject. Vooral als we dat samen gaan oppakken. Daarom is het voor ons belangrijk dat u precies weet wat u van ons kan verwachten. Lees hier meer over onze werkwijze en de materialen en merken die we gebruiken tijdens de realisatie van uw zwembad.

Materialen en merken

Om de kwaliteit van uw zwembad te waarborgen, werken wij met de beste materialen en merken. Nagenoeg alle materialen kunnen door ons binnen 48 uur worden geleverd. Losse componenten voor uw zwembad, zoals waterfilters of waterpompen, leveren wij zelfs binnen 24 uur! Enkele merken waarmee wij werken zijn VB Techniek, Mega, Hayward, Astral, Pentagon, Speck, Procopi, Plastical en Dolphin.

Persoonlijk contact

Wij houden van een persoonlijke werkwijze. Direct contact en korte communicatielijnen staan bij ons centraal. Zo houdt u ten alle tijden een stevige grip op het project en de projectplanning dat door ons wordt begeleid.

Flexibel en pragmatisch

U bepaalt ons aandeel in het project. Wij kunnen u met raad en daad bijstaan en het volledige project vanaf de zijkant overzien, terwijl u het werk verricht. Dit houdt uw kosten laag zonder dat de kwaliteit van uw zwembad in het gedrang komt. Wij kunnen u natuurlijk ook volledig ontzorgen en het hele project voor u uitvoeren. Maar zelfs dan houden wij de projectgerelateerde kosten laag.

Wij investeren in een breed netwerk van leveranciers en partners waarmee wij samenwerken. Hierdoor kunnen wij u gedeeltelijk aanvullen in uw behoeften, of juist alle werkzaamheden van u overnemen.

Jetstream
Zwembaden Leo Linders